lauantai 27. toukokuuta 2017

TOP 4 asiaa keväästä

Moikka! Kevättä on ehtinyt vierähtää jo tovi, ja jotenkin kummasti ollaan jo ihan tosi lähellä koulujen  ja kesälomia. Tiiän jo valmiiks, että tää kesä tulee olemaan ihan erilainen kuin muut tähän mennessä, sillä pääsykokeet ja mahdolliset uudet koulukuviot kutkuttelee yhtä sun toista, ja oon jo itsekin ihan täpinöissäni ja tahtoisin vaan saada jo tietää, että tuunko edes pääsemään tänä vuonna kouluun :D Jos tuun, niin muutto Helsinkiin tulee tapahtumaan ihan parin kuukauden päästä - jännää! 

1. Valmistuminen. Viime viikolla tuli (viimeinkin) ne kauan odotetut yo-tulokset! Vaikka kaikki ei mennytkään niin kuin olin suunnitellut, niin musta tulee silti ylioppilas. Vielä mietin hieman matematiikan korottamista ensi syksyksi, mutta tällä hetkellä oon vaan niin onnellinen siitä, että saan sen lakin ensi lauantaina painaa päähän. Ja tästä päivästä on aivan varmasti tulossa lisää luultavasti ensi viikon puolella. 

2. Loma. Vaikka tää kevät onkin aina aika kiireistä aikaa (vaikka vielä viime syksynä ajattelin tästä keväästä tulevan rennon), niin on tähän mahtunut myös kaikenlaista mukavaa matkalle. Oon tehnyt ihan hirveästi töitä viimesen muutaman viikon ajan, mutta tämän viikon maanantaista perjantaihin sain viettää ihan vapaalla. Vaikka melkeen koko aika menikin mm. juhlien järjestelyihin, niin olihan se nyt oikeesti aika siistiä vaan herätä aamulla myöhään, syödä aamupala normaalin lounaan tilalla, ja nauttia oikeesti laittautumisesta ja muiden ihmisten seurasta, mitä tosiaan jaksoin tehdä paljon enemmän kuin normaalisti arkena. 


3. Piknik. Tässä yhtenä päivänä käytiin kavereiden kanssa kevään/kesän ensimmäisellä piknikillä! Lähdettiin iltapäivällä yhdessä käymään kaupassa, ja sieltä suunnattiinkin sitten rannalle aurinkoon nauttimaan meidän eväistä. Nähdään tosi harvoin just tän porukan kanssa, mutta joka kerta meillä on vaan entistä hauskempaa :D Tällasia hetkiä sais olla reilusti lisää, tykkään tällasesta. 


4. Luonto. En vaan voi olla ainut, jonka mielesta luonto on kauneimmillaan sillon, kun se on just vihertymässä ja puhkeemassa kukkaan. Parin viimeviikon aikana on tapahtunut ihan hirveästi, ja tuolla ulkona on niin kaunista! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Fiiliksiä ekoilta kuukausilta Helsingistä

Moi! Oon nyt asunut Helsingissä kaksi ja puoli kuukautta. Päällisin puolin kaikki on mennyt odotettua paremmin, ja jotenkin omassa kodissa a...