sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

YO-juhlat 3.6.


Lauantaiaamuna herättiin kaikki hieman ennen seitsemää valmistautumaan tulevaan päivään. Aamu lähti jotenkin tosi helposti käyntiin, vaikka edellisenä yönä ei ihan niin kauan ehtinyt nukkumaan, kun edellisenä iltana meillä meni valmistelut aika myöhään (ja äidillä vielä varmasti paljon myöhempään kuin muilla...). 

Itse lakitustilaisuus alkoi kello 10 urheilutalolla, ja tilaisuus kesti noin parin tunnin ajan. Valitettavasti kuvat sieltä ei ole niin hyviä, koska vanhemmat istui aika kaukana ja valotus siellä on niin huono. Juhlan jälkeen lähdettiin sankarihautausmaalle, jossa käytiin yhdessä molemmat lukiot laskemassa seppeleet. 



Vieraita meille alkoi tulemaan siinä puolen kahden aikaan. Oli tosi kiva, että meille asti vaivautui tosi kaukaakin sukulaisia, joita nähdään oikeasti ihan tosi harvoin. Ulkona oli tosi kylmä sää, joten kaikki me 60-70 ihmistä ahtauduttiin meille sisälle - lämpöä tosiaankin riitti :D 
Tarjottavana meiltä löytyi juustokakkua, täytekakkua, voileipäkakkuja, erilaisia pikkuleipiä, sienipiirakoita ja muutamia erilaisia pieniä leivoksia. Vähän jopa harmittaa, etten kaikesta ehtinyt ottaa kuvia, koska omasta mielestäni meillä oli tosi kaunis kattaus. Hieman jonkinlaista kuvaa tarjottavista kamerasta kyllä löytyy. 






Erittäin suuret kiitokset ystävälleni, joka täytekakkuun tuon koristeen valkosuklaasta teki. Ihan superihana, ja sai ihan tosi paljon myös kehuja!




Kiitos ihan tosi paljon kaikille ihanasta päivästä ja onnea kaikille valmistuneille! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Fiiliksiä ekoilta kuukausilta Helsingistä

Moi! Oon nyt asunut Helsingissä kaksi ja puoli kuukautta. Päällisin puolin kaikki on mennyt odotettua paremmin, ja jotenkin omassa kodissa a...