maanantai 8. toukokuuta 2017

photoshoot

Moikka! Viimesen parin viikon ajan on kirjoitteleminen vähän jäänyt, koska aikaa on vienyt lisääntyneet työvuorot, sekä osin myös koulujen pääsykokeet. Tähän väliin on ehtinyt siis mahtua vaikka ja mitä, kuten esimerkiksi vappu, jota vietettiin vielä aika surullisen kylmissä säissä. Vapun jälkeen ollaan kuitenkin onneksi saatu nauttia tosi kauniista säistä, joten niistäkin on tullut otettua kaikki irti - koskaan ei tiedä, miten toi sää taas muuttuu, sillä nyt tuolla ainakin vaikuttaa taas olevan viilenemään päin.  

Kuten aiemmin jo mainitsin, säästä on tullut otettua kaikki irti. Viime torstaina kampaajan jälkeen lähdin Sofian kanssa ihan extempore valokuvaamaan asukuvia keväiseen linnoitukseen. Sää tosiaankin suosi meitä, lämpöä riitti varsinkin silloin kun ei tuullut yhtään, ja aurinko paistoi miltei kirkkaalta taivaalta. 





Tää koko kuvaustilanne oli tosi hauska, koska oon ite tosi huono sanomaan mitään ohjeita kuvattavalle varsinkaan nykyään kun on vähemmän tullut kuvailtua, mutta tää tyttö oli niin oma itsensä kameran edessä, että sellasta ongelmaa ei (ainakaan mun mielestä) syntynyt. Kuvat myös onnistu  mun mielestä tosi hyvin, joten kiitos tosi paljon kuvattavalle (ps. voidaan ottaa tää tavaks). 

Aivan ihania ja aurinkoisia kevätpäiviä kaikille <3 

3 kommenttia:

  1. <3 heijee mahtavaa! Miul on jo ainakin yks hyvä spotti löydettynä ;)

    VastaaPoista
  2. Todella kivoja kuvia!! :) Ihanan keväiselle näyttää Suomessa !

    aveclotta.blogspot.fi

    VastaaPoista

Fiiliksiä ekoilta kuukausilta Helsingistä

Moi! Oon nyt asunut Helsingissä kaksi ja puoli kuukautta. Päällisin puolin kaikki on mennyt odotettua paremmin, ja jotenkin omassa kodissa a...