perjantai 10. maaliskuuta 2017

KIRPPISLÖYTÖJÄ

Moikka! Tykätään äidin kanssa ihan hirveesti käydä erilaisilla kirppiksillä, ja se on meille ehkä enemmänkin sellainen yhteinen harrastus. Ihan aina sieltä ei mitään mukaan tartu, mutta joskus sellasia positiivisia yllätyksiä tulee vastaan.

Nyt tässä pari päivää sitten taas käytiin paikallisella kirppiksellä yhdessä, ja mukaan tarttui pari eri asiaa.

Kirppis - 1,60 e 

Ihan ensimmäinen löytö on täysin uusi Tangle Teezer! Multa löytyy jo ennestään pari, mutta niiden piikit on ihan vääntyneitä ja muutenkin menneet huonoiksi (mm. siksi, että olen joskus käyttänyt harjaa hiusten föönaamisessa... virhe) enkä oo enää vaan tykännyt käyttää niitä. Tämän(kin) harjan työnsin ensimmäisenä ruokakaupan ostoskassiin autossa, jolloin noi piikit hieman vääntyi maitopurkkien voimasta (:)) mutta tosiaan vaan tuolta yhdestä kulmasta. Ps. Pahoittelen rumia kynsinauhojani jotka joissakin kuvissa saattavat näkyä, talvi niin ihanasti kuivattaa. 



Kirppis - 3,60 e 

Mukaan tarttui myös aivan upea Ivana Helsingin Indian Summer -laukku! Ihan superkauniilla kuosilla, jotenkin tosi kesäinen ja tulee aivan varmasti käyttöön. Oon jo tosi pitkään katsellut kaikkia Ivana Helsingin tuotteita mutten oo vaan saanut tilailtua, mutta nyt omistan ihka ensimmäisen Ivana-laukkuni, joten ehkä se keräily tästä alkaa! Hinnallakaan tätä laukkua ei ollut pilattu, koska ovh lähentelee jopa kuuttakymmentä euroa. Toisen tilaajalahja on toisen onni ;) 

Tykkäättekö te käydä kirpputoreilla, ja löydättekö ikinä mitään? Mulle saa myös suositella ihan ympäri Suomea eri kirpputoreja, koska matka ei ole este. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Fiiliksiä ekoilta kuukausilta Helsingistä

Moi! Oon nyt asunut Helsingissä kaksi ja puoli kuukautta. Päällisin puolin kaikki on mennyt odotettua paremmin, ja jotenkin omassa kodissa a...