sunnuntai 19. helmikuuta 2017

ABIJUTTUJA 2017

Moikka! Viime torstaina 16.2. ympäri Suomea juhlittiin penkkareita, joihin tänä vuonna pääsin itsekin osallistumaan (vihdoin!!). Kaduttaa ihan sikana, että en tajunnut kameraa ottaa mukaan, koska nyt jäi kuvat oikeastaan ottamatta. Kännykällä en jostain syystä tykkää ottaa kuvia, ehkä sen takia että mun kädet tärisee niin paljon etten saa otettua, heh.

Olin odottanut penkkareita ihan pienestä pitäen ja haaveillut siitä, että saa oikeasti laittaa itseään kunnolla (toki wanhoissakin, mutta ihan eri tavalla kuin silloin). Itselle meinasi puvun kanssa tulla kiire, mutta onneksi löysin saman asun Suomesta kuin että olisin tilannut sen jostain kiinakaupasta. Superkauppa toimitti mun puvun kolmessa päivässä.
Maanantaina testasin puvun housuja uudestaan, koska tarkoitus oli niitä hieman fiksailla, mutta totesin housujen olevan aivan liian pienet, en edes tajunnut silloin aiemmin niiden olevan niin pienet. En ehtinyt housuja takaisin lähettää, tai en olisi ainakaan ehtinyt uusia saada tilalle, joten koin parhaimmaksi ottaa jotkut vanhat legginsit ja siirtää housujen polvisuojat uusiin housuihin.





Penkkariajelun jälkeen käytiin tyttöporukalla amarillossa syömässä, vietettiin iltaa kavereiden luona ja lopuksi kaikki yhdessä baariin. Sieltä tosin itse poistuin jo ennen kahtatoista, sillä halusin nukkumaan seuraavan päivän bussimatkan takia. Kärsin jo valmiiksi tosi pahasta matkapahoinvoinnista, joten järkevämpää oli, että nukun kunnolla ja pystyn vielä aamulla syömäänkin kunnolla.

Perjantaina tosiaan lähdettiin abiristeilylle. Viime vuonna jouduin oikeastaan useampaan otteeseen miettimään sitä, haluanko edes kyseiselle risteilylle lähteä, mutta onneksi päädyin kuitenkin mukaan. Koko risteily oli ihan tosi kiva kokemus, en oo koskaan nauttinut laivalla olemisesta niin paljon. Syötiin hyvin, pidettiin hauskaa ja lopuksi koko illan kruunasi aivan ihana Sanni. Oltiin kavereiden kanssa jo sen jälkeen tosi väsyneitä, joten lähdettiin vaan hyttiin nukkumaan. Kivaa kuitenkin oli, ja ottaisin tuollaisen risteilyn koska tahansa uusiksi.

Nyt täytyisi keskittyä täysillä lukemiseen, ja vaikka siinä niin hirveän huono olenkin, niin pakko yrittää etten oikeasti sitten toukokuussa kadu sitä etten lukenut. Tsempit myös muille abiturienteille ja muille kevään kirjoittajille, eiköhän me tästä yhdessä selvitä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Fiiliksiä ekoilta kuukausilta Helsingistä

Moi! Oon nyt asunut Helsingissä kaksi ja puoli kuukautta. Päällisin puolin kaikki on mennyt odotettua paremmin, ja jotenkin omassa kodissa a...