lauantai 7. heinäkuuta 2018

Kesäkuu

Moi! Hirveen pitkä aika on taas mennyt, kun ei toi tietokone oo oikein yhteistyöhön suostunut. Nyt omistan uuden, ja olis ihan kamalasti kaikkea kirjotettavaa, kun tänä kesänä on niin paljon kaikkea tapahtunut. 

Kesäkuun alussa alkoi loma, ja heti aluksi suuntasin pääsykokeisiin Kuopioon sekä sieltä heti seuraavana päivänä Helsinkiin. Junamatka Kuopiosta Helsinkiin oli ehkä kammottavin ikinä, johtuen Mikkeliin kaatuneista puista. Jostain syystä nautin tosi paljon siitä, että sain noi muutamat päivät viettää ihan yksin ihan vieraissa kaupungeissa. 


Kesäkuu antoi muutenkin tosi paljon ihania muistoja tältä kesältä. Päällimmäisenä mieleen on jääneet Parikkalan patsaspuistoreissu ystävän kanssa, sekä Tampereen Särkänniemen reissu poikaystävän kanssa. Ja tietenkään Kööpenhaminan matkaa unohtamatta, mutta tästä olen tekemässä ihan omaa postausta heti, kun saan kuvat koneelle ja saan ne muokattua. 


Kesäkuussa oli onneksi tosi hyvät säät lähes tulkoon joka päivä (ainakin muistaakseni, koska iloitsin siitä miten hyvään aikaan sain lomani pidettyä). Vietin tosi paljon aikaa ulkona, näin paljon ystäviä ja sukulaisia, ja tein oikeesti kaikkea sitä mikä teki mut onnelliseksi. 


28. pv sain tiedon, että oon päässyt opiskelemaan! Aloitan nyt elokuussa opinnot Metropolian ammattikorkeakoulussa Helsingissä, ja kuten oon jo monia vuosia haaveillut; miusta tulee optometristi! Ensimmäiset muutamat tunnit itkin ilosta, sen jälkeen iski ahdistus asunnosta. Nyt tilanne alkaa näyttää ihan hyvältä, ja nykyinen huone alkaa käydä ahtaaksi kaikkien laatikoiden keskellä, vaikkei muutto ole vielä edes niin lähellä. 

Niin paljon kivaa tapahtunut, ja niin paljon kivaa tulossa, että pakko alkaa pitämään vähän aktiivisemmin tätä blogiakin pystyssä, niin saa kaiken tärkeän muistiin! 

- Julia 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Fiiliksiä ekoilta kuukausilta Helsingistä

Moi! Oon nyt asunut Helsingissä kaksi ja puoli kuukautta. Päällisin puolin kaikki on mennyt odotettua paremmin, ja jotenkin omassa kodissa a...